GRATIS FRAGT v/ køb over 499 ellers fra 29 DKK
VI AFSENDER INDENFOR 24 TIMER
HURTIGT MOBILE PAY-CHECK OUT
30 DAGES RETURRET

HÅRVASK MED OMTANKE

 

HÅRVASK MED OMTANKE

 

Vidste du at...

Almindelig shampoo består af ca. 75% vand? Det betyder, at vi bruger rigtig mange ressourcer på at fragte store mængder vand rundt i verden fra producent til forhandlere og forbrugere.

Shampoo og balsam opbevares i plasticemballage. Ved at skifte til shampoo- og balsambarer kan brugen af plasticemballage på de produkter fjernes fra ens husholdning og det er jo et kæmpe plus. Shampoobarer er faste og levers i en nedbrydelig papemballage.

Vi bruger slev produkterne og står 100% inde for shampoo- og balsambarer som et bæredygtigt alternativ til hårvask. Vores produkter fra Amalie Rosalie er lavet på gode, økologiske olier og er produceret i små batches lokalt i Danmark.

  • Vi forstår at det kan være bekosteligt at skifte sine hårvaskeprodukter ud, derfor har vi fået lavet en prøvepakke, så kan du nemt prøve shampoo- og balsambar med havtorn.
    (Dog skal du være OBS på at prøvestørrelserne skal arbejdes lidt mere med i langt hår - det er lidt nemmere at håndtere produktet i alm. str. i langt hår.)